Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.3g0g0.2g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Mustikka metsä- 227g100kcal1.1g14.5g1.4g7.5g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g331kcal9.8g67.6g1.2g3.4g
Kaurahiutale 40g149kcal5.8g22.7g2.9g4g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 114g610kcal1g0.8g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3208kcal51.6g370.4g160.2g30.2g
Valittu annoskoko625g1604kcal25.8g185.2g80.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna313g802kcal12.9g92.6g40.1g7.6g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306