Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Hapankaali 211g59kcal2.3g9.1g0.4g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste106g26kcal0.9g5.1g0.3g3.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen106g147kcal20g0g7.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g674kcal48.2g52.8g27.4g17.6g
Valittu annoskoko625g337kcal24.1g26.4g13.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal12.1g13.2g6.9g4.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417