Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g177g390kcal42.6g3.5g23.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g339g271kcal16.9g47.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1425kcal125.4g118.8g53.8g4g
Valittu annoskoko625g713kcal62.7g59.4g26.9g2g
Annoskoko puolitettuna313g356kcal31.4g29.7g13.5g1g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927