Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 53g174kcal1.1g1.6g18.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Munakoiso 211g47kcal1.1g6.5g0.4g5.3g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow263g947kcal31.6g197.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2519kcal70.6g419.4g59g12.2g
Valittu annoskoko625g1260kcal35.3g209.7g29.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g630kcal17.7g104.9g14.8g3.1g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368