Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima29g114kcal8.5g0g8.8g0g
Katkarapu 195g134kcal28.2g0g2.1g0g
Tomaattimurska 244g72kcal1.4g12.9g0.5g4.6g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g122g305kcal12.2g52.5g4.3g8.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1335kcal101.4g139.2g36.4g27.2g
Valittu annoskoko625g667kcal50.7g69.6g18.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g334kcal25.4g34.8g9.1g6.8g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471