Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 477g686kcal76.3g0g42.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha91g272kcal3.1g5.5g26.3g0g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1951kcal162.8g12.4g138.4g2.4g
Valittu annoskoko625g975kcal81.4g6.2g69.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g488kcal40.7g3.1g34.6g0.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571