Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g91g101kcal16.4g1.8g2.7g0g
Katkarapu 110g75kcal15.8g0g1.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.3g1.8kcal0g0.7g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Kurkku, tuore110g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Jäävuorisalaatti, rapea146g15kcal1.6g1.2g0.3g1.8g
Tilli, tuore 7.3g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g477kcal71.8g23.8g9.8g10.4g
Valittu annoskoko625g239kcal35.9g11.9g4.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g119kcal18g6g2.5g2.6g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616