Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g493g661kcal43.9g89.8g12.8g21.2g
Sitruunamehu, laimentamaton99g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 19g168kcal0g0g19g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1735kcal90.2g187.8g63.8g45g
Valittu annoskoko625g868kcal45.1g93.9g31.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna312g434kcal22.6g47g16g11.3g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788