Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Punaherukka 51g29kcal0.7g3.8g0.2g2.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%103g62kcal3.3g7.3g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.2kcal0g2g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 64g344kcal0.6g0.4g38.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g190g159kcal2.1g34.7g0.8g3.4g
Fariinisokeri36g146kcal0g35.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl15g89kcal3.2g0.8g7.8g1.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)100g320kcal13.8g58g3.2g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2477kcal61.2g288.2g116.4g40.6g
Valittu annoskoko625g1239kcal30.6g144.1g58.2g20.3g
Annoskoko puolitettuna313g619kcal15.3g72.1g29.1g10.2g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218