Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g87kcal5.9g0g6.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Vesi366g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 125g102kcal2g21.1g0.1g3.8g
Juuriselleri 46g15kcal0.6g2.1g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g533kcal19.8g53.2g23.6g12.2g
Valittu annoskoko625g266kcal9.9g26.6g11.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal5g13.3g5.9g3.1g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279