Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g55g175kcal5.5g35.4g1.1g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 55g187kcal5.6g38.2g0.7g1.9g
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g277g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 92g128kcal11.5g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g979kcal45.2g147.8g21.6g15.2g
Valittu annoskoko625g490kcal22.6g73.9g10.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g245kcal11.3g37g5.4g3.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274