Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g483g98kcal2.9g18.4g1.4g6.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g36g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g577kcal10.6g50g37.2g17.6g
Valittu annoskoko625g288kcal5.3g25g18.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g144kcal2.7g12.5g9.3g4.4g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927