Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 77g18kcal1.4g1.9g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Tomaattimurska 52g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 206g160kcal36.2g0g1.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g103g165kcal18.5g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g883kcal113.8g18.4g38.4g9g
Valittu annoskoko625g442kcal56.9g9.2g19.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g221kcal28.5g4.6g9.6g2.3g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895