Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 64g8.3kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Ruohosipuli 10g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 112g149kcal9.5g19.8g2.2g5.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 98g63kcal3.1g4.7g3.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)98g147kcal15.6g3.9g7.8g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 212g116kcal3.4g27.8g0.4g1.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1072kcal65.4g116.2g37.8g17.6g
Valittu annoskoko625g536kcal32.7g58.1g18.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal16.4g29.1g9.5g4.4g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964