Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g6.8g37kcal0g0g4.1g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)6.8g12kcal0.1g0.2g1.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 68g134kcal0.9g1.2g13.5g3g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Katkarapu 304g208kcal43.9g0g3.3g0g
Ketsuppi 68g62kcal0.8g13g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g1092kcal111.2g51g46.4g12.4g
Valittu annoskoko625g546kcal55.6g25.5g23.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g273kcal27.8g12.8g11.6g3.1g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073