Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 180g1259kcal1.2g0g141.8g0g
Neilikka, annos 4g1.4g5.2kcal0.1g1.1g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.6g11kcal0.4g2.2g0.3g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 151g506kcal0.1g123.4g0.1g2.1g
Sokeri 153g620kcal0g152.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5246kcal34.4g583.4g309.2g6.2g
Valittu annoskoko625g2623kcal17.2g291.7g154.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g1312kcal8.6g145.9g77.3g1.6g
Arvot/100g100g420kcal2.8g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094