Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g236g260kcal49.6g0g5.9g0g
Rypsiöljy 8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g115g32kcal0.7g6.8g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.2g0.2g1.5g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g18g17kcal0.8g3.4g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g83g19kcal1.4g2.6g0.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g59g31kcal3.4g3.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g933kcal116g43.6g30.8g8.8g
Valittu annoskoko625g467kcal58g21.8g15.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g233kcal29g10.9g7.7g2.2g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446