Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho sunnuntai247g865kcal29.7g175.5g5.2g8.7g
Grahamjauho, 1 dl72g260kcal9.4g49.8g2.2g9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen52g371kcal0g0g41.2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Maito, Kevyt172g79kcal5.5g8.2g2.6g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3605kcal97.2g563.4g105.4g37.8g
Valittu annoskoko625g1802kcal48.6g281.7g52.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna313g901kcal24.3g140.9g26.4g9.5g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187