Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Pekoni rasvainen 52g196kcal6.2g0g19.3g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton162g357kcal18.1g4.1g30.8g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 313g171kcal5g41g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1500kcal61.2g99.6g101.6g9.2g
Valittu annoskoko625g750kcal30.6g49.8g50.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g375kcal15.3g24.9g25.4g2.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218