Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka149g566kcal34.2g0g44.6g0g
Cashewpähkinä 60g342kcal11.9g11.2g27.6g2.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 149g110kcal1.1g23.1g0.6g1.6g
Fariinisokeri30g121kcal0g29.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g214kcal0.1g0.1g23.8g0g
Päärynä kuorittu 149g65kcal0.5g11.9g0.1g5.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2846kcal97g153g193.6g20.2g
Valittu annoskoko625g1423kcal48.5g76.5g96.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g712kcal24.3g38.3g48.4g5.1g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597