Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g120g30kcal1.2g5.9g0.2g3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 167g120kcal3g24.1g0.3g1.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl84g100kcal2.8g3g8.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g134g227kcal25.4g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g984kcal65.8g68.2g46.2g10.2g
Valittu annoskoko625g492kcal32.9g34.1g23.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g246kcal16.5g17.1g11.6g2.6g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759