Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 373g419kcal78.8g0g11.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g5.6g6.2kcal0.3g1.2g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.6g7.6kcal0.3g0.4g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1106kcal165g32.8g24.4g8g
Valittu annoskoko625g553kcal82.5g16.4g12.2g4g
Annoskoko puolitettuna313g276kcal41.3g8.2g6.1g2g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890