Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)310g99kcal10.2g13.9g0g0g
Sokeri 93g377kcal0g92.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen41g297kcal0g0g33g0g
Vehnäjauho puolikarkea 181g622kcal18.5g126.8g2.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2790kcal57.4g467g70.4g12.6g
Valittu annoskoko625g1395kcal28.7g233.5g35.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g698kcal14.4g116.8g17.6g3.2g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172