Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 505g568kcal106.7g0g15.2g0g
Voi 51g366kcal0.6g0.2g41.1g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1906kcal216.2g6.4g112.8g2.2g
Valittu annoskoko625g953kcal108.1g3.2g56.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g477kcal54.1g1.6g28.2g0.6g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196