Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g210g230kcal48.2g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Makaroni, pasta 70g229kcal7.1g46.4g0.8g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g94kcal0g0g10.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g35g91kcal9.4g0g5.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%140g224kcal3.8g3.8g20.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 91g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1806kcal139.8g111.8g84.8g8.2g
Valittu annoskoko625g903kcal69.9g55.9g42.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g452kcal35g28g21.2g2.1g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642