Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 521g57kcal2.9g7.3g0.5g3.6g
Sokeri 38g154kcal0g37.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g47g10kcal0g3.1g0g0g
Tilli, tuore 10g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g446kcal6.4g96.6g1.2g7.6g
Valittu annoskoko625g223kcal3.2g48.3g0.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g112kcal1.6g24.2g0.3g1.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041