Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 142g178kcal29.8g0g6.4g0g
Naudan paahtopaisti142g158kcal30.7g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g773kcal124.2g17.6g21g7.2g
Valittu annoskoko625g386kcal62.1g8.8g10.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g193kcal31.1g4.4g5.3g1.8g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355