Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)106g372kcal13.6g74.1g2g3.4g
Tonnikala öljyssä 120g227kcal32.5g0g10.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g120g34kcal1.3g5.7g0.5g3.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g133g33kcal1.7g5.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g33g96kcal11g0.4g5.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g176kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1928kcal122.6g180.6g78.8g17.2g
Valittu annoskoko625g964kcal61.3g90.3g39.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna313g482kcal30.7g45.2g19.7g4.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.4g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139