Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5.3g18kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Tilli, tuore 8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.7kcal0g1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)267g80kcal2.7g16g0.5g2.7g
Silakkafilee 321g461kcal51.3g0g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1146kcal108.8g47.2g58.4g5.8g
Valittu annoskoko625g573kcal54.4g23.6g29.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g287kcal27.2g11.8g14.6g1.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092