Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi261g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi5.7g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g52g78kcal14.1g0.8g1.9g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g78g17kcal0.8g3.5g0g1.6g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g47g12kcal0.5g2.3g0.1g1.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.2g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g559kcal38.8g59.8g16.2g11g
Valittu annoskoko625g280kcal19.4g29.9g8.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g140kcal9.7g15g4.1g2.8g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271