Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss173g48kcal2.2g8.5g0.5g5.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%138g152kcal3.7g3.7g13.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto46g129kcal8.8g0g10.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)115g386kcal14g75.8g2.7g8.1g
Tonnikala vedessä 138g145kcal31.1g0g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g122kcal0g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1966kcal119.6g176g86g26.6g
Valittu annoskoko625g983kcal59.8g88g43g13.3g
Annoskoko puolitettuna313g492kcal29.9g44g21.5g6.7g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047