Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 143g315kcal24.9g0g24.2g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g89g18kcal0.5g3.4g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)178g53kcal1.8g10.7g0.4g1.8g
Spagetti, Barilla78g274kcal9.4g56.6g1.2g2.4g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Tomaattisalsa 11g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1489kcal76.8g153g63.4g14.2g
Valittu annoskoko625g745kcal38.4g76.5g31.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g372kcal19.2g38.3g15.9g3.6g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704