Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g202g48kcal3.6g6g1g3.8g
Sipulikuutiot rainbow202g20kcal3g3g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)20g127kcal0g0g14.1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki202g302kcal2g12.1g26.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g996kcal17.2g42.2g82.6g10.4g
Valittu annoskoko625g498kcal8.6g21.1g41.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g249kcal4.3g10.6g20.7g2.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888