Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g181g308kcal34.4g0g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)91g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Vesi317g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Soijakastike 14g8.2kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g851kcal75.8g27.6g46.2g3.8g
Valittu annoskoko625g426kcal37.9g13.8g23.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g213kcal19g6.9g11.6g1g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891