Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Oivariini, 60 (100g)15g81kcal0.1g0.1g8.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl209g711kcal4.2g6.3g73.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g209g50kcal3.8g6.3g1g4g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1973kcal18.2g32.4g194.4g10.4g
Valittu annoskoko625g987kcal9.1g16.2g97.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g493kcal4.6g8.1g48.6g2.6g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957