Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 26g20kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )8.9g80kcal0g0g8.8g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 51g155kcal4.5g28.2g1g7.1g
Grahamjauho 131g430kcal13.9g79.6g2.9g13g
Vehnäjauho puolikarkea 142g486kcal14.4g99.2g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2342kcal72.4g414.6g29g53.8g
Valittu annoskoko625g1171kcal36.2g207.3g14.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna313g585kcal18.1g103.7g7.3g13.5g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901