Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)216g65kcal2.2g13g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Vesi303g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light43g78kcal3.6g1.6g6.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.3g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.8g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g580kcal18.4g63g28.2g6.8g
Valittu annoskoko625g290kcal9.2g31.5g14.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g145kcal4.6g15.8g7.1g1.7g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323