Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 119g134kcal25.1g0g3.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 166g71kcal16.3g0.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g178g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g568kcal89.2g30.6g9.2g10.4g
Valittu annoskoko625g284kcal44.6g15.3g4.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g142kcal22.3g7.7g2.3g2.6g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361