Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)100g105kcal16g2g3.5g0g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Munakoiso 133g30kcal0.7g4.1g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g67g14kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Kikherne säilötty Bonduelle88g115kcal5.7g17.7g2.7g4.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g123g43kcal1.2g8.4g0.6g1.7g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.7g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g26kcal0.2g0.2g2.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g824kcal51.8g79g31.4g25.2g
Valittu annoskoko625g412kcal25.9g39.5g15.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna313g206kcal13g19.8g7.9g6.3g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880