Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 142g174kcal29.9g0g5.9g0g
Sipuli 48g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 19g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g155g93kcal2.3g20.2g0.2g1.4g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g890kcal70.2g63.4g38.2g7.2g
Valittu annoskoko625g445kcal35.1g31.7g19.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g223kcal17.6g15.9g9.6g1.8g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236