Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 371g142kcal3.7g25.6g0.7g9.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )11g100kcal0g0g11.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja17g56kcal0.2g13.7g0g0g
Saksanpähkinä 26g177kcal3.8g0.9g16.9g4.1g
Vuohenjuusto President111g287kcal21.1g0.6g22.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1573kcal59.8g90.2g102.4g29.8g
Valittu annoskoko625g787kcal29.9g45.1g51.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna313g393kcal15g22.6g25.6g7.5g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701