Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g16g56kcal0g0.5g6g0g
Becel juokseva, annos 10g37g245kcal0g0g27.4g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g159g707kcal11.3g107.9g31.3g5.6g
Vispikerma Flora 20%132g291kcal4g6.6g26.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)106g59kcal9g5.3g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g69g385kcal5.8g37.9g23.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g40g217kcal2g23.4g12.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.9g1.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.9g28kcal6.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4385kcal77.8g463.8g255g11.2g
Valittu annoskoko625g2193kcal38.9g231.9g127.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g1096kcal19.5g116g63.8g2.8g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963