Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras144g462kcal19.9g83.7g4.6g11.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)92g102kcal23.1g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g8.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Soijakastike 10g6.3kcal0.5g1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g144g87kcal2.9g12.3g2.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)144g87kcal1.4g6.5g5.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Korppujauho 7.2g26kcal0.8g5.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1594kcal100.2g225.8g29.6g27.4g
Valittu annoskoko625g797kcal50.1g112.9g14.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna313g399kcal25.1g56.5g7.4g6.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964