Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g153g100kcal1.5g19.9g1.5g4g
Maitorahka, Valio, 0,3383g249kcal42.1g16.1g1.1g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g77g25kcal2.5g3.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 12g50kcal0g12.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g847kcal92.2g104g5.2g8g
Valittu annoskoko625g424kcal46.1g52g2.6g4g
Annoskoko puolitettuna313g212kcal23.1g26g1.3g2g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86235