Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g138g83kcal2.1g17.9g0.1g1.2g
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)92g32kcal2.2g6.1g0g2.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g29g80kcal5.4g0g6.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen92g128kcal17.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g645kcal54.2g48g25.6g8g
Valittu annoskoko625g323kcal27.1g24g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna313g161kcal13.6g12g6.4g2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438