Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta28g75kcal2.1g13.5g1.4g1.4g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g16g59kcal2.2g11.6g0.4g0.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%99g59kcal3.2g7g2g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha246g409kcal46.8g0g24.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g111g23kcal0.7g4.2g0.3g1.6g
Basilika, tuore49g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g49g168kcal12.3g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1700kcal144.4g77.8g90.4g11.2g
Valittu annoskoko625g850kcal72.2g38.9g45.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g425kcal36.1g19.5g22.6g2.8g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159