Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 224g272kcal47.6g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika vihreä 95g20kcal0.9g2.4g0.3g1.8g
Paprika punainen 95g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi39g33kcal1.9g6.3g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%112g67kcal1.3g3.1g5.6g0g
Smetana, Valio, hyla56g218kcal1.1g1.4g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1286kcal108g36.2g78g7.4g
Valittu annoskoko625g643kcal54g18.1g39g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g322kcal27g9.1g19.5g1.9g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162