Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g61g8.6kcal0.6g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paprika, punainen61g16kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Herkkusieni 71g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Hillosipuli, Rainbow46g16kcal0.4g3.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria245g270kcal51.5g0g6.1g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g4.6g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g4.6g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.6g3.4kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g810kcal113.2g31.4g22.6g9.6g
Valittu annoskoko625g405kcal56.6g15.7g11.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g203kcal28.3g7.9g5.7g2.4g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604