Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 138g35kcal0.7g5.8g0.3g2.6g
Nauris 102g28kcal1g4.3g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 209g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 36g107kcal6.5g0.4g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g764kcal42.6g56.4g37.6g14.2g
Valittu annoskoko625g382kcal21.3g28.2g18.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g191kcal10.7g14.1g9.4g3.6g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713