Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 459g128kcal5.5g18.6g0.9g9.6g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 40% rasvaa 6.6g25kcal0.1g0.1g2.7g0g
Piirakkataikina Sunnuntai131g486kcal6.6g42g32.8g2.6g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1350kcal24.8g137.8g72.8g25g
Valittu annoskoko625g675kcal12.4g68.9g36.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g337kcal6.2g34.5g18.2g6.3g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903